Mökit

Oma ranta, sauna ja vene

Lomamokkila tarjoaa sinulle monentyyppistä mökkimajoitusta.

Voit valita joko täysin varustellun mökin tai perinteisen vaatimattomasti varustellun kesämökin.

Jokaisessa mökissä on oma ranta, soutuvene, sauna ja petivaatteet. Halutessasi voit tilata meiltä lastensängyn, liinavaatepaketin (lakanat ja pyyhe) sekä loppusiivouksen.

Lisäksi voit varata aamiaisen ja päivällisen, jotka tarjoillaan päärakennuksessa. Mökissä majoittuvat voivat myös käyttää WLAN-verkkoa päärakennuksessa.

Varaa mökki Lomamokkilasta

Näyttää kaikki vapaat mökit parhaan hinnan takuulla

Secure Payments Turvallinen maksu
best_price_gold_blue
mokki-cottage-4-jarvi-lake

Mökit - Tutustu rauhassa mökkeihimme

Mökki 4 Kallio

Mökissä on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone, puulämmitteinen sauna ja kuisti. Keittiön varusteisiin kuuluvat mikroaaltouuni, astianpesukone, astiasto ja ruoanlaittovälineet, vatkain, kahvinkeitin, vedenkeitin ja kuivauskaappi. Mökissä on TV ja DVD sekä takka ja pyykkikone. Mökissä on oma ranta ja soutuvene. Majoittujilla on käytössään onget, tikkataulu ja nuotiopaikka. Mökkiin ei saa ottaa lemmikkieläimiä.

Mökki 5 Mänty

Mökissä on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone, puulämmitteinen sauna ja kuisti. Keittiön varusteisiin kuuluvat mikroaaltouuni, astianpesukone, astiasto ja ruoanlaittovälineet, vatkain, kahvinkeitin, vedenkeitin ja kuivauskaappi. Mökissä on TV ja DVD sekä takka ja pyykkikone. Mökissä on oma ranta ja soutuvene. Majoittujilla on käytössään onget, tikkataulu ja nuotiopaikka. Mökkiin ei saa ottaa lemmikkieläimiä.

Mökki 6 Hiekka

Mökissä on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone, puulämmitteinen sauna ja kuisti. Keittiön varusteisiin kuuluvat mikroaaltouuni, astianpesukone, astiasto ja ruoanlaittovälineet, vatkain, kahvinkeitin, vedenkeitin ja kuivauskaappi. Mökissä on TV ja DVD sekä takka ja pyykkikone. Mökissä on oma ranta ja soutuvene. Majoittujilla on käytössään onget, tikkataulu ja nuotiopaikka. Mökkiin saa ottaa lemmikkieläimiä sopimuksen mukaan.

Mökki 7 Kallioniemi

Mökissä on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone, puulämmitteinen sauna ja kuisti. Keittiön varusteisiin kuuluvat mikroaaltouuni, astianpesukone, astiasto ja ruoanlaittovälineet, vatkain, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Mökissä on TV ja DVD sekä takka, pyykkikone ja kuivauskaappi. Mökissä on oma ranta ja soutuvene. Majoittujilla on käytössään onget, tikkataulu ja nuotiopaikka. Mökkiin ei saa ottaa lemmikkieläimiä.

Mökki 8 Honka

Mökissä on neljä makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kaksi vessaa, kylpyhuone, puulämmitteinen sauna, kodinhoitohuone ja kuisti. Keittiön varusteisiin kuuluvat mikroaaltouuni, astianpesukone, astiasto ja ruoanlaittovälineet, vatkain, kahvinkeitin, vedenkeitin ja kuivauskaappi. Mökissä on TV ja DVD sekä takka ja pyykkikone. Majoittujilla on käytössään onget, tikkataulu ja nuotiopaikka. Mökkiin ei saa ottaa lemmikkieläimiä.

Mökki 1 Koivu

Mökissä on tupakeittiö, makuualkovi, puulämmitteinen sauna, kuisti ja puucee. Mökin varusteisiin kuuluvat nestekaasuliesi ja -jääkaappi, sähkövalot (aurinkopaneeli 12 volttia), astiasto ja ruoanlaittovälineet sekä takka. Juomaveden saa päärakennuksesta. Mökissä on oma ranta, soutuvene, onget, tikkataulu ja nuotiopaikka. Mökkiin saa ottaa lemmikkieläimiä sopimuksen mukaan. Mökki on käytössä 10.6.-20.8.

Mökki 2 Kaisla

Mökissä on tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta, puulämmitteinen sauna, pukuhuone, kuisti ja puucee. Mökin varusteisiin kuuluvat nestekaasuliesi ja -jääkaappi, sähkövalot (aurinkopaneeli 12 volttia), astiasto ja ruoanlaittovälineet sekä takka. Juomaveden saa päärakennuksesta. Mökissä on oma ranta, soutuvene, onget, tikkataulu ja nuotiopaikka. Mökkiin saa ottaa lemmikkieläimiä sopimuksen mukaan. Mökki on käytössä 10.6.–20.8.

Mökki 3 Poukama

Mökissä on tupakeittiö, makuuhuone, puulämmitteinen sauna, kuisti ja puucee. Mökin varusteisiin kuuluvat nestekaasuliesi ja -jääkaappi, sähkövalot (aurinkopaneeli 12 volttia), astiasto ja ruoanlaittovälineet sekä takka. Juomaveden saa päärakennuksesta. Mökissä on oma ranta, soutuvene, onget, tikkataulu ja nuotiopaikka. Mökkiin saa ottaa lemmikkieläimiä sopimuksen mukaan. Mökki on käytössä 10.6.–20.8.

Osoitetiedot

Lomamokkila
Mikonkiventie 209
FI-57310 Savonlinna
Tel: +358 15 523 117
Email: info@lomamokkila.fi

Ehdot

Pysy ajan tasalla